Hangbaan onderdelen van hoogwaardige kwaliteit

Wilt u uw hangbaan systeem uitbreiden of reviseren en heeft u losse onderdelen nodig? Transport Techniek Lekkerkerk (TTL) is gespecialiseerd in hangende transportsystemen en levert losse onderdelen. Indien gewenst monteren we de hangbaan onderdelen ook voor u.

Hangbaan onderdelen

TTL levert alleen kwaliteitsonderdelen van hoogwaardige materialen. Zo vertegenwoordigen wij een gerenommeerd merk als LB FOSTER (Conveyors International) en zijn we officieel dealer van het Belgische kwaliteitsmerk ROB en het Zweedse Hjort. Ook hebben onze engineers een eigen productlijn ontwikkeld voor lasten onder de 10 kg. Dit hangende transportsysteem is uitgerust met een kunststof ketting. Deze hangbaan is uitermate geschikt voor de zuivel- en voedingsindustrie. Naast nieuwe hangbaan onderdelen voor lasten tot wel 12.000 kg kunt u bij ons ook terecht voor goedgekeurde gebruikte onderdelen.

Onderhoudscontracten

Wij leveren niet alleen de hangbaan onderdelen, maar kunnen deze ook meteen voor u monteren. Ook kunt u uw transportsysteem door ons laten reviseren of onderhouden. Daarvoor hebben we alle benodigde hangbaan onderdelen, zoals wissels, kruisingen en bochten, in huis. Ook als het transportsysteem niet door ons geleverd en geplaatst is, kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten.

Voordelen van TTL

  • Nieuwe hangbaan onderdelen voor groothandelsprijzen!
  • Alle gebruikte onderdelen zijn gekeurd en in prima conditie.
  • Dealerschap voor Nederland van kwaliteitsmerken als ROB en Hjort.

Neem bij vragen contact op

Heeft u vragen over onze hangbaan onderdelen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Vul het contactformulier in.

Neem direct contact op!

TTL is sterk in:

  • Ontwikkeling
  • Fabricage
  • Assemblage/montage
  • Onderhoud en revisie