Op maat gemaakt hangbaan systeem laten ontwerpen en realiseren

Wilt u een hangbaan systeem laten plaatsen in uw bedrijf? Transport Techniek Lekkerkerk (TTL) is gespecialiseerd in hangende transportsystemen. Wij ontwikkelen, fabriceren en monteren hangbanen voor verschillende sectoren. Van hangbaan systemen voor de geneesmiddelen- of voedingsindustrie tot een hittebestendige monorail voor de poedercoat-industrie.

Hangbaan systeem ontwikkelen en monteren

Om tot een hangbaan systeem te komen dat aan al uw eisen voldoet, werkt TTL nauw met u samen. Alleen zo kunnen we een transportsysteem ontwerpen dat naadloos aansluit bij uw productieproces. Onze toegewijde engineers en programmeurs vertalen uw wensen naar een efficiënt ontwerp. Gecertificeerde monteurs assembleren vervolgens de benodigde onderdelen.

Vlot verloop installatie

Vanwege de voorbereiding in onze fabriek neemt de installatie van het hangbaan systeem maar weinig tijd in beslag. De werkzaamheden op uw bedrijf lopen dus nauwelijks vertraging op.

Onderhoud en revisie

Op de hangbaan systemen van TTL zit 12 maanden garantie. Tijdens deze garantieperiode komen we 2 keer kosteloos onderhoud plegen aan uw nieuwe transportsysteem. Daarna kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Ook als u al een hangbaan systeem heeft dat niet door ons geplaatst is, kunt u bij ons altijd een onderhoudscontract afsluiten!

Voordelen van TTL

  • Specialist in het bedenken en ontwerpen van hangbaan systemen.
  • Sterk team van toegewijde engineers, programmeurs en monteurs.
  • 1 jaar garantie op uw nieuwe hangbaan systeem en gratis onderhoud.

Neem bij vragen contact op

Heeft u vragen over onze hangbaan systemen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Vul het contactformulier in.

Neem direct contact op!

TTL is sterk in:

  • Ontwikkeling
  • Fabricage
  • Assemblage/montage
  • Onderhoud en revisie