Maatwerk hangende transportsystemen van hoogwaardige materialen

Zoekt u een fabriek waar u terecht kunt voor hangende transportsystemen? Transport Techniek Lekkerkerk (TTL) is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van hangbanen. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen en zijn officieel dealer van kwaliteitsmerken als ROB en Hjort.

Op maat gemaakte hangende transportsystemen

TTL bedenkt en ontwerpt hangende transportsystemen voor verschillende sectoren. Van de tuinbouw en de voedingsindustrie tot timmerfabrikanten en metaalbedrijven. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers. Alleen dan begrijpen we precies aan welke eisen de hangende transportsystemen moeten voldoen. Zo zorgen we dat de nieuwe hangbaan naadloos aansluit op het bestaande productieproces.

Manuele of automatische hangbaan

TTL realiseert zowel eenvoudige manuele hangbanen als automatische hangende transportsystemen. Met een manuele monorail kunt u wagens heel soepel handmatig of (semi)automatisch transporteren. Automatische hangende transportsystemen zijn er in twee soorten:

  • Conveyor.
  • Power & Free.

Bij een Conveyor hangbaan systeem hangen de producten direct aan de ketting. Bij de Power & Free systemen kan het product ook losgekoppeld worden van de ketting. Gedurende het productieproces kunt u de producten stil laten staan om eraan te werken. Het Power & Free systeem kan ook toegepast worden op manuele hangende transportsystemen.

Neem bij vragen contact op

Heeft u vragen over onze hangende transportsystemen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Vul het contactformulier in.

Neem direct contact op!

TTL is sterk in:

  • Ontwikkeling
  • Fabricage
  • Assemblage/montage
  • Onderhoud en revisie