Op maat gemaakt Hjort monorailsysteem

Heeft u een Hjort monorailsysteem dat nodig gereviseerd moet worden of wilt u een monorail van dit merk laten plaatsen? Transport Techniek Lekkerkerk (TTL) is gespecialiseerd in monorailsystemen voor de industrie. Wij zijn officieel dealer van het Zweedse merk Hjort en hebben alle originele Hjort Conveyor-onderdelen in huis.

Hjort monorailsysteem van hoogwaardige kwaliteit

Met een Hjort monorailsysteem kunt u zware producten heel soepel door een railprofiel transporteren. De manuele systemen kunnen lasten dragen tot wel 1.000 kg. Wissels, draaischijven en een laad- en loszone met dropsecties. Het kan allemaal met een Hjort monorailsysteem. Naast manuele systemen leveren en monteren we ook de automatische monorailsystemen van Hjort.

Revisie en onderhoud van monorailsystemen

Heeft u al een Hjort monorailsysteem, dan moet dat natuurlijk om de zoveel tijd goed nagekeken worden. Bij TTL kunt u onderhoudscontracten afsluiten. Ook als het transportsysteem niet door ons geplaatst is. Laat u uw Hjort monorailsysteem door TTL samenstellen en installeren, dan krijgt u 12 maanden garantie met 2 gratis onderhoudsbeurten gedurende deze periode.

Voordelen van TTL

  • Op maat gemaakte oplossingen voor verschillende takken van industrie.
  • Officieel dealerschap voor Nederland van het kwaliteitsmerk Hjort.
  • Hjort monorailsysteem met 1 jaar garantie en 2 keer gratis onderhoud.

Neem bij vragen contact op

Heeft u vragen over het plaatsen van een Hjort monorailsysteem of wilt u een bestaand systeem laten repareren of reviseren? Vul het contactformulier in en maak een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact op!

TTL is sterk in:

  • Ontwikkeling
  • Fabricage
  • Assemblage/montage
  • Onderhoud en revisie